top of page

Spor toto Süper Lig Spor toto tahminleri 22. hafta. Dikkat edilmesi gereken maçlar

Şans oyunları ve zengin olma hayali hep bir arada yürür. Özellikle bu hayalle futbolu birleştiren spor toto olduğunda ise bir çokları için iki keyif buluşmuştur. İşte spor toto tam da böyle bir kesişim kümesidir. Zengin olmanın yollarını ararken spor totoya denk gelen birisi dünyanın en zengin insanı olmayacağını bilse de bu ikramiyeyi tutturmak ister. Spor toto oynamak isteyenler pek çok analizi sıradan bir iddia maçı gibi yapar. Bir de üstüne, nasıl sürpriz bulurum diye sürpriz analizi yapar. Herkesin 15 bildiği hafta 15 bilmek yerine, sürpriz arayarak 12 hatta 12'den daha az maç bilebilir. Ama aradıkları sürpriz geldiğinde ise kimsenin 15 bilmediği bir haftada büyük ikramiyeye tek başına erişebilir.


Bahsedilen bu analizler yapılırken, oynayıcı spor totoya ilişkin pek çok değişkeni hesaplamaya çalışır. Süper Lig puan durumu, takımların form durumu devrededir. Geçen haftanın Süper Lig maçları, Avrupa maçları dikkate alınır, gelecek haftaların Süper Lig fikstürü mercek altına alınır. Spor toto listesinde yer alan maçlar didik didik edilir. Ya da bu teknik analizleri yapan yorumcuların analizlerin hesapları takip edilir. Bunların en bilindik örnekleri Atistics TV veya Şükrü Ögütlü'dür. Onların analizi, takımların dinamikleri saha içi saha dışı durumları dikkate alınarak yapılır. Kimisi ise bundan ziyade iddianın belirli oranlara göre mesajlar verdiğine inanır. Ve rakamlar üzerinde değerlendirmelerde bulunur. Bir diğer durum ise yurt dışı bahis sitelerindeki oran ve tahminlerden yola çıkmaktır.


çim saha üzerinde duran ve karşıda kaleyi gören ön planda siyah desenleri bulunan beyaz bir topun olduğu fotoğraf.
Spor toto süper lig spor toto 22. hafta tahminleri


Yazı kapsamında Atistics TV veya Şükrü Ögütlü gibi teknik analiz yapacak bir futbol bilgisi bulunmamaktadır. İddia oranlarının mesajları ise gerçekçi bulunmamaktadır. Ama bazı tahmin sitelerinin dikkatli oynayın dediği maçlara yer verilmek istenmektedir.


Spor Toto 22. Hafta Riskli Maçlar


Bu hafta her zaman olduğu gibi 15 karşılaşma bulunuyor. Galatasaray A.Ş.-Fenerbahçe A.Ş. / Luton Town-Chelsea / Crystal Palace-Brentford / Wolverhampton-Everton / Nottingham Forest-Manchester United / Fulham-Arsenal / Tottenham-Bournemouth / Genoa-Inter / Lazio-Frosinone / Atalanta-Lecce / Cagliari-Empoli / Udinese-Bologna / AC Milan-Sassuolo / Juventus-AS Roma / Celtic-Rangers maçları.


Spor Toto Süper Lig Spor Toto tahminleri için maçlar arasında tahmin sitelerinde riskli olarak bildirilen 4 maç öne çıkıyor.


1 - Luton Town - Chelsea

2- Fulham - Arsenal

3- Tottenham - Bournemouth

4- Genoa - Inter


Spor Tota sütunlarında hangi tahmin ne kadar bildi?


Spor Toto söz konusu olduğunda bir istatistiğe daha bakmak gerekebilir. Bu önceki haftalarda, sport toto'nun 15 sütunununda bulunan maçların nasıl sonuçlandığı. İşte, geçtiğimiz 23 hafta boyunca Spor Toto'nun hangi sütununda hangi sonuçların çıktığının tablosu:



1

0

2





S1

17

3

3

S2

9

8

6

S3

6

9

8

S4

12

4

7

S5

9

6

8

S6

10

8

5

S7

15

3

5

S8

10

5

8

S9

13

4

6

S10

9

5

9

S11

8

4

11

S12

13

5

5

S13

13

6

4

S14

14

2

7

S15

8

7

8


Comments


bottom of page